Çaycılık
Geçen ay yer verdiğiniz “Gelecek Bilimci” gibi çok derin bir konudan sonra çaycılığa nasıl düştünüz diye sakın küçümsemeyin! Çay bir ajansın can damarıdır. Bir Mac, bir de ince belli bardakta taze demlenmiş çay varsa, orası bir ajans olmak için yeterli özelliklere sahiptir. Çayın kalitelisinin yumuşatamayacağı ortam, açmayacağı zihin ve keyif katmayacağı muhabbet icat edilmemiştir. Peki, nasıl yapılır çayın iyisi? Önce çaydanlığın alt kısmını suyla doldurup, üst kısmınaysa çayımızı ekliyoruz. Su altta kaynarken, buharı üst taraftaki çayı pişiriyor. Su kaynadıktan sonra, atılan çay miktarına uygun olarak kaynamış suyu üst kısma ekliyoruz, kapağı hemen kapatıyoruz. Alt kısma su ilave ediyor, kısık ateşte tekrar kaynayana kadar bırakıyoruz. Çay suyun dibine çöktüğünde işlem tamamlanmıştır. Ondan sonra gelsin fikirler, gitsin kampanyalar.